LomiLomi massage

LomiLomi is een massagevorm afkomstig van Hawaï, ook wel Kahuna-massage genoemd. De methode werd aanvankelijk beoefend door de Kahuna, oud Sjamanistische geneesheren op Hawaï.
Lomi betekent massage. Door de naam Lomi twee keer achterelkaar te gebruiken wordt de kracht van de massage extra tot uitdrukking gebracht.

Het is een massage waarbij het hele lichaam aandacht krijgt met mooie, lange vloeiende bewegingen. Bewegingen die je kunt zien en voelen als de golven van een oceaan. Golven die komen en gaan en het strand schoon spoelen als zij zich terugtrekken in de oceaan. Een vergelijkbaar proces gebeurt tijdens de massage als de spanning in het lichaam door de stromende bewegingen wordt “meegenomen en weggespoeld”.

Tijdens de massageopleiding heb ik deze vorm van massage leren geven en mogen ontvangen. Naast de ontspanning die deze massage brengt, heb ik gemerkt dat het me sterker en stabieler heeft gemaakt. Door mijn persoonlijke ervaring kan ik niet anders dan onderstaande uitspraak van één van de bekendste leraressen van de LomiLomi massage onderschrijven….

Liefdevolle massage,
waarbij hart, handen en ziel
zich verbinden met de Bron van het leven zelf
Aunt Margaret

De massage duurt 60 minuten. Alles bij elkaar is het ongeveer 75-90 minuten. De kosten zijn € 55,00. Kom je voor het eerst, dan betaal je € 44,00.