De ene massage is de andere niet …

… de ene masseur is de andere niet. Zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig maar. Je kunt kiezen voor een massage en masseur die bij je past. Na een massage ontspanning voelen en nieuwe energie. Dat is waarvoor de masseur het doet. Ervoor zorgen dat jij de drukte van het dagelijks leven voor korte of langere tijd achter je kunt laten.

In een ontspannen lichaam is het zelfherstellend vermogen het sterkst. Massage doet niet alleen wat met je lichaam, maar ook met je geest. Je zult ongetwijfeld ervaren dat beiden zich zullen ontspannen tijdens de massage en dat dit effect na de massage aanhoudt.

Een masseur, laat ik voor mezelf spreken, ik ben op mijn best als ik ontspannen ben en plezier heb in het geven van de massage. Als ik ontspannen ben kan ik me goed af stemmen op degene op de tafel of in de stoel. Ik houd plezier in het geven van de massages, omdat ik het stuk voor stuk mooie massages om te geven vind.

De schoonheid van de stoelmassage zit in de eenvoud en het gemak voor klant en masseur.

De LomiLomi massage is als een dans van vloeiende bewegingen. Elke keer geniet ik weer van de choreografie.

De pijnreducerende massage onderscheidt zich door de eenvoud van 4 herhalende handelingen waardoor de ook langer zittende spanning wegvloeit.

De Nek-Schouder-Rug massage is een combinatie van klassieke en LomiLomi massage met extra aandacht voor de nek en schouders.

Meer weten over een massage, duur en kosten? Klik op de betreffende link.