Stoelmassage

Stoelmassage wordt al jaren in Nederland toegepast. Het is een acupressuurmassage, die is gebaseerd op de technieken en principes van de 1300 jaar oude Japanse Anma massage. De massage is een verkorte, eenvoudige vorm van de traditionele Japanse Shiatsu massage.
In ongeveer 20-25 minuten worden nek, schouders, rug en armen met verschillende technieken “onder handen” genomen met als enig gereedschap een massagestoel, de handen, onderarmen en ellenbogen.

De massagevorm is zeer geschikt bij nek- en schouderklachten en wordt door de kleding heen gegeven. Naast algehele ontspanning bevordert deze massagevorm de bloedcirculatie en herstel van spierweefsel, het prikkelt het zenuwstelsel en bevordert het concentratievermogen.
Een stoelmassage heeft in de relatief korte tijd van masseren zeer veel effect.

De massage wordt gegeven op een speciaal ontworpen massagestoel. De stoel ondersteunt alle ledematen, zodat het lichaam zich helemaal kan ontspannen. Je hangt als het ware in de stoel, waarbij de voorkant van het lichaam wordt beschermd, wat een geborgen, veilig en ontspannen gevoel geeft.

De massagestoel is opklapbaar en kan gemakkelijk worden meegenomen. Daardoor kan op alle denkbare locaties een stoelmassage gegeven worden. Aan huis, op het werk, als ontspannen extraatje tijdens een bedrijfsuitje, bij evenementen, ….

De massage duurt ongeveer 20-25 minuten. De kosten zijn € 22,00. Kom je voor het eerst, dan betaal je € 18,00.