Naast Bach Bloesem Consulent en masseur ben ik kinderdiabetesverpleegkundige in het Meander Medisch Centrum te Amersfoort. Prachtig werk waarin medische en verpleegkundige zorg gecombineerd is met aandacht voor voeding en voor het psychosociale aspect. Een breed palet. 

In 2005 ben ik, dankzij asielhond Stoffel uit België, in contact gekomen met de Bach Bloesem Remedies. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Dankzij de Bach Bloesem Remedies in combinatie met gedragstherapie veranderde deze angstige en gestreste Stoffel, waarvoor familie en vrienden bang waren, in een vriendelijke huishond. Mijn interesse was gewekt. 

Sinds 2005 heb ik verschillende Bach Bloesem opleidingen en aanverwante cursussen gedaan, die mij persoonlijk veel  kennis en ervaring hebben gebracht. Ik voelde de behoefte om mijn kennis over en de werking van de Bach Bloesem Remedies te delen. Sinds 2012 ben ik gecertificeerd Bach Bloesem Consulent. 

Geboeid geraakt door het samenspel van lichaam en geest en de beïnvloeding over en weer heb ik een uitgebreide massage-opleiding gedaan. Ik heb in deze opleiding meer geleerd dan masseren met mijn handen alleen. De meerwaarde voor mij is vooral geleerd te hebben om te masseren "met hoofd en hart - met verstand en gevoel". Of zoals de Tröckener Kecks zongen in 1991 "Doe alles wat je doet met hart en ziel". Uit ervaring kan ik zeggen, je merkt het verschil. Ik nodig je uit het zelf te komen ervaren.

Rianne van Gilst

 
BFRP.jpg