Waarom Bach Bloesem Remedies?

Als je geboren wordt ben je wie je werkelijk bent. Je staat open voor alles wat op je afkomt. Zonder oordeel. Door opvoeding, school en andere gebeurtenissen heb je geleerd hoe je je het beste kunt handhaven, om erbij te horen en voor je veiligheid. Door het leven ben je gevormd tot wie je nu bent. Door onbewust gemaakte aanpassingen in het verleden, gecombineerd met de huidige hectiek van het leven en vastzitten aan allerlei verplichtingen, raken de meeste mensen kwijt wie ze werkelijk zijn. Ze komen niet meer toe aan wat ze werkelijk willen, waar ze blij van worden, waar hun passie ligt.

Iedereen ervaart emoties die uit balans brengen. Het kan onzekerheid zijn of angst, nervositeit of besluiteloosheid, ongeduld of boosheid. Aanhoudende stress brengt ons uit balans. Hoe we reageren op gebeurtenissen in het dagelijks leven hangt af van onze persoonlijkheid en onze ervaringen.

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’
De Bach Bloesem Remedies helpen de balans herstellen en bewaren. Het gebruik
kan voor een kortere tijd zijn (tijdelijke stemmingen) of voor een langere tijd (persoonlijkheid en zelfontwikkeling) zijn. De remedies zijn ook preventief te gebruiken bijvoorbeeld bij een te verwachten moeilijke tijd, een bezoek aan de tandarts, bij veranderingen, examens of tijden van grote drukte. Ze helpen dan om de balans bewaren.

Net als de natuur heeft het lichaam een zelf herstellend vermogen. Denk maar aan de schaafplek of het gebroken been. In ons lichaam zijn allerlei processen gaande waar we geen idee van hebben. Alles is erop gericht om het lichaam op een goede manier te laten functioneren. Als de mens in harmonie is met zichzelf is de kracht van het herstellend vermogen het sterkst.

‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf’
Inzicht krijgen in wie je bent en waarom je dingen doet, zoals je ze doet, helpen je om anders naar de mensen en gebeurtenissen om je heen te kijken. Soms is het inzicht krijgen voldoende om anders met een situatie om te gaan. De Bach Bloesem Remedies bieden hierbij  ondersteuning. Tijdens het Bach Bloesem consult wordt besproken welke remedies dit kunnen zijn.

Een Bach Bloesem consult duurt ongeveer 45-60 minuten. Een Bach Bloesem consult kost € 55,00. Kom je voor het eerst, dan betaal je € 44,00.

Meer weten?
Wat zijn Bach Bloesem Remedies
Wanneer en hoe te gebruiken?
De Bach Rescue Remedie