Wanneer en hoe te gebruiken?

Voor direct gebruik:
Doe twee druppels van de benodigde remedie(s) in een glas (bron)water en neem de oplossing in kleine slokjes. Bij gebruik van de samengestelde eerste hulp remedie Bach Rescue Remedie vier druppels aan het glas (bron)water toevoegen.

De grootte van de slok heeft geen invloed op de werking. Vaker innemen wel.

Voor langdurig gebruik – 3 weken of langer:
Hiervoor wordt een zogenaamd gebruikersflesje gemaakt. In een 30 ml pipetflesje met (bron)water worden twee druppels van elke benodigde remedie toegevoegd.

Gebruik minimaal 4x daags 4 druppels verspreid over de dag rechtstreeks op de tong. Probeer te voorkomen dat de pipet uw mond raakt, zodat de vloeistof niet vervuild raakt. Neem de druppels ’s morgens bij het opstaan en ’s avonds voor het slapen gaan en de andere twee keer verdeeld over de dag, bijvoorbeeld tussen de twee andere maaltijden. Naar behoefte mogen de druppels ook vaker ingenomen worden. Meer druppels tegelijk nemen heeft geen versterkend effect. De frequentie verhogen wel. Bij 4x daags gebruik is het flesje na ongeveer 4 weken leeg.

Het kan zijn dat u niet direct iets merkt van de werking. Soms merkt uw omgeving het wel op. Het kunnen subtiele veranderingen zijn. Het kan ook voorkomen dat sommige gevoelens versterkt worden waargenomen. Dit is tijdelijk en tegelijk een indicatie dat de juiste remedies genomen worden. Zeker niet stoppen!

Waarom ach Bloesem Remedies?
Wat zijn Bach Bloesems Remedies?